*Heeft u gehoord van onze inboedelservice?

Bij een inboedelservice wordt meestal een gedeelte of de gehele inboedel uitgeruimd. Inboedelservice wordt vaak ook aangeduid als woningontruiming, huisopruiming of boedelontruiming. Er zijn veel benamingen, maar in principe zijn het allemaal services die neer komen op het leegmaken van een woning.

Met woningontruiming wordt meestal wel een uitvoerigere versie bedoelt, waarbij een gehele woning wordt ontruimt, ongeacht de staat van inboedel. De woning wordt bezemschoon opgeleverd. De woningontruiming wordt ingezet bij verhuizen van groot naar klein, bij een echtscheiding, emigratie of door nabestaanden. 

Extra services, zoals schoonmaken, herstelwerken e.d. vallen hier niet onder.

Wij bieden de woningontruiming aan binnen gemeente Leudal en Maasgouw.                                    

De kosten zijn afhankelijk van de staat van de inboedel en de eventuele extra werkzaamheden. Wij komen gratis en vrijblijvend de woning bezichtigingen, waarna wij een vrijblijvende offerte maken. Wij leveren maatwerk en nemen al uw wensen in acht.  Extra diensten kunnen ten alle tijden besproken worden. 

We werken snel, discreet en professioneel.

Indien u akkoord gaat, spreken we gezamenlijk de gang van zaken, ’n datum en ’n tijdstip af wanneer de werkzaamheden worden verricht

* Kringloop-Limburg is niet aansprakelijk voor mogelijk ontstane schade in of rondom de woning tijdens het ontruimen van de spullen.*

Bankrekening nr:  NL97RABO0139957960
Kamer van Koophandel nr:  59351837
BTW nr:  NL112245626B01